DOMAĆIN BEZ ŠANSE PROTIV "AZURINA": Na Malti počinje EP za omladince

O. M.

03. 07. 2023. u 13:53

OMLADINSKA fudbalska reprezentacija Malte domaćin je Evropskog prvenstva za igrače do 19 godina, a prvi rival ostrvljanima biće selekcija Italije.

ДОМАЋИН БЕЗ ШАНСЕ ПРОТИВ АЗУРИНА: На Малти почиње ЕП за омладинце

Foto Profimedia

Utakmica prvog kola grupe A igra se od 21.00 na Nacionalnom stadionu. U ovoj grupi još se nalaze poljska i Portugal koje svoj meč igraju od 18 časova

Malta kao domaćin EP nije igrala kvalifikacije dok je Italija morala da prođe trnovit put preko prvog kruga i elitne runde. "Azurini" su prvi krug prošli na mala vrata, kao najbolja trećeplasirana ekipa, a onda su u elitnoj rundi osvojili prvo mesto u grupi sa Nemačkom koja je bila domaćin i Belgijom, sa bodom više od domaćina.

Italija je na prošlom U-19 Euru zaustavljena u polufinalu od potonjeg šampiona Engleske. Posle toga "azurini" su pobedili vršnjake iz Albanije u prijateljskoj utakmici, a između dve runde kvalifikacija takođe su igrali nekoliko prijateljskih utakmica. Dva puta su pobedili Mađarsku, drugi put veoma ubedljivo sa 7:2, ali su utisak pokvarili početkom ove godine protiv Španije kada su izgubili sa 2:1.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2-2&2-5 (kvota 1,87)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠPANAC BESAN NA RAFU! Nije fer, nije pravedno! Ja sam to zaslužio, ne Nadal, ali...