BOHEMIJANS JURI LIGU KONFERENCIJA: Niko nije očekivao da se Slajgo bori za opstanak

O. M.

30. 06. 2023. u 09:33

SLAJGO dočekuje Bohemijans u 22. kolu irske Premijer divizije. Utakmica se igra s početkom od 20.45 na stadionu Šougraunds.

БОХЕМИЈАНС ЈУРИ ЛИГУ КОНФЕРЕНЦИЈА: Нико није очекивао да се Слајго бори за опстанак

Profimedia

Domaća ekipa je u nezavidnom položaju pred ovu utakmicu jer se nalazi na osmom mestu, sa 23 boda, samo dva više od Kork sitija koji je u zoni ispadanja. Niko pre početka sezone nije očekivao da će se "crveni" boriti za opstanak, imajući u vidu da su poslednje četiri sezone redovno završavali u top 5.

Slajgo je u seriji od četiri takmice bez pobede, ali treba reći da su tri igrali u gostima, a jedinu kod kuće su dočekali najbolji tim lige Šamrok rovers koji im je naneo i najubedljiviji poraz od 3:0. 

Poslednju pobedu Slajgo je ostvario pre tačno mesec dana kada je na svom terenu savlado Deri siti sa 1:0.

Bohemijans je peti sa 35 bodova, četiri manje od pozicija koje vode u kvalifikacije za Ligu konferencija ali ima dve utakmice manje od Deri sitija i Sent Patriksa koji dele drugo i treće mesto. Vezali su tri utakmice bez pobede, posle poraza od Korka usledili su remiji sa Derijem i Šamrokom.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&2+ (kvota 1,87)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

POBEDA PRED EURO 2024! Apsolutno neverovatan meč Švedska - Srbija u poslednjem testu orlova pred Evropsko prvenstvo (VIDEO)

POBEDA PRED EURO 2024! Apsolutno neverovatan meč Švedska - Srbija u poslednjem testu "orlova" pred Evropsko prvenstvo (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Srbije je u poslednjoj proveri pred Evropsko prvenstvo u fudbalu, koje u petak počinje u Nemačkoj, pobedila Švedsku u gostima. Konačan rezultat, 0:3, uopšte ne otkriva kakav je to, zapravo, bio meč. A bio je prilično nestvaran. Uostalom, najbolji igrač srpske goleade - bio je srpski goman, Predrag Rajković.

08. 06. 2024. u 19:55 >> 19:55

Komentari (0)

VELIKA TUGA: Preminuo mladi trener