NE ZNA SE KO JE U GOROJ FORMI: Današnji rivali spas sezone traže u Liga kupu

V.M.

26. 06. 2023. u 12:30

U polufinalu egipatskog Liga kupa gledaćemo obračun Keramika Kleopatre i Al Itihada.

НЕ ЗНА СЕ КО ЈЕ У ГОРОЈ ФОРМИ: Данашњи ривали спас сезоне траже у Лига купу

Foto: Profimedia

Oba tima se nalaze u katastrofalnim formama i traže izlaz iz krize. Domaćin je svoj poslednji trijumf zabeležio pre više od mesec i po dana kada je savladao niželigaša u kupu, a sa druge strane gost je slast pobede okusio početkom maja protiv Al Seke.

Što se tiče samog Liga kupa, Keramika Kleopatra je takmičenje započela pobedom nad Smuhom (2:1), a nakon toga je savladala Nacionalnu banku Egipta posle boljeg izvođenja penala. 

Al Itihad je takođe igrao dosta tesne utakmice, popularni ''gospodari grada'' su prvo izbacili Farko na penale, a zatim su preokrenuli protiv Enpija (3:2) i tako se plasirali u polufinale.

Pobedinka ovog meča u finalu čeka Al Masri.

Na dva ovosezonska duela današnjih rivala pao je samo jedan gol (postigao ga je Al Itihad) i verujemo da ćemo ponovo gledati tvrdu utakmicu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: UG 0-2 (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove