RUMUNI NAPADAJU PRVO MESTO: Duel neporaženih ekipa grupe "I" u Lucernu

O. M.

19. 06. 2023. u 12:30 >> 12:30

ŠVAJCARSKA dočekuje Rumuniju u četvrtom kolu grupe "I" kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024. godine.

РУМУНИ НАПАДАЈУ ПРВО МЕСТО: Дуел непоражених екипа групе И у Луцерну

Foto: EPA

"Sajdžije" su trenutno prve u grupi sa maksimalnih devet bodova iz tri utakmice, dok je Rumunija na drugom mestu sa dva boda manje. Švajcarska je u petak savladala Andoru u gostima sa 2:1, lakše nego što to možda rezultat sugeriše. Pre meča sa Andorom savladali su i Izrael kod kuće sa 3:0, kao i Belorusiju u Novom Sadu sa 5:0.

Rumunija je u petak gostovala na stadionu Fadil Vokri u srpskom gradu Prištini i protiv selekcije lažne države odigrala meč bez golova. Pre ovog gostovanja "trikolori" su savladali Belorusiju kod kuće sa 2:1 i Andoru na strani sa 2:0.

Prvi golman Rumunije Jonut Radu propustiće ovaj meč zbog operacije kolena, dok su domaćini i dalje bez napadača kamerunskog porekla Brela Emboloa. 

Rumunija i Švajcarska sastajali su se do sada 13 puta, a naši susedi imaju bolji skor, pet pobeda uz po četiri poraza i nerešene utakmice. Poslednji put sastali su se u grupnoj fazi Euro 2016, kada je bilo 1:1.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&2+ (kvota 1,77)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)