BORBA ZA TITULU JE U PUNOM JEKU: ''Lavovi'' na teškom gostovanju

V.M.

29. 05. 2023. u 09:15

FUDBALERI Viborga će ugostiti Kopenhagen od 18 časova na ''Enerdži Viborg areni''.

БОРБА ЗА ТИТУЛУ ЈЕ У ПУНОМ ЈЕКУ: Лавови на тешком гостовању

Foto: Profimedia

Jako je zanimljiva trka za titulu u Danskoj ove sezone. Kopenhagen je trenutno prvi na tabeli sa 55 osvojenih bodova, Nordšeland je drugi sa 54, dok bez šanse nije ni Viborg koji zauzima treću poziciju i zaostaje pet poena za liderom iz prestonice. Do kraja su ostala samo dva kola i očekuje nas veoma zanimljiva završnica prvenstva.

Domaćin je u prošlom kolu kiksirao kada je remizirao sa Brondbijem 1:1 i tako je znatno umanjio svoje šanse za titulu, ali vremena za tugu nema i ''zeleni'' će morati da slave na oba preostala susreta uz nadu da će vodeći dvojac ''prosuti'' bodove na njihovim utakmicama. 

Generalno gledano Viborg je u soldinoj formi i u poslednjih pet kola pokupio je deset bodova.

Sa druge strane, nakon dva vezana poraza Kopenhagen je ostvario dve uzastopna trijumfa i tako se vratio na čelo tabele. Prvo je savladao Brondbi (1:3), a nakon toga je posle preokreta bio bolji od Arhusa (4:3).

Kopenhagen je 14 puta osvajao titulu, a ako pobedi na preostalim utakmicama osvojiće i svoj 15. naslov prvaka i tako se izjednačiti sa KB-om koji trenutno drži rekord.

Ovo će biti četvrti duel današnjih rivala u tekućoj sezoni. Na prvom je slavio Viborg (2:1), ali ''lavovi'' su uzvratili sa dve vezane pobede (2:1, 2:1).

Goleade su redovne kada igraju ovi timovi i verujemo da će to ponovo biti slučaj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&2+ (kvota 1,47)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)