KO ĆE U FINALE? ''Sive sove'' imaju prednost iz prvog meča

V.M.

25. 05. 2023. u 09:35

U drugoj utakmici polufinala turskog kupa Ankaraguču će dočekati Bašakšehir.

КО ЋЕ У ФИНАЛЕ? Сиве сове имају предност из првог меча

Foto: Profimedia

Pre 20 dana u Istanbulu je viđena jako tvrda i teška utakmica. Ankaraguču je imao igrača više čitavo drugo poluvreme, ali nije uspeo to da iskoristi i Bašakšehir ga je kaznio pogotkom Figueireda u sudijskoj nadoknadi. Sada nas očekuje revanš u prestonici na stadionu ''Erjaman'' na kojem domaćin ne zna za poraz već šest utakmica (četiri pobede i dva remija).

Ankaraguču je za vikend savladao Giresun i tako prebrinuo brige oko opstanka, sa druge strane Bašakšehir je opao u formi (tri vezane prvenstvene utakmice bez pobede) ali to je donekle bilo i očekivano jer nema za šta da igra i siguran je na petom mestu na tabeli.

Što se tiče samog kupa, domaćin je odiseju započeo ubedljivim trijumfom nad Amedsporom (6:2), nakon toga je rutinski rešio Tuzlaspor (2:0), a onda su usledile dve iznenađujuće pobede protiv Bešiktaša (2:1) i Trabzona (2:1).

''Sive sove'' su na svom putu do polufinala redom bile bolje od Goztepea (3:1), Karagumruka (nakon penala) i Galatasaraja (2:3).

Pobednika ovog dvomeča u finalu čeka Fenerbahče.

Verujemo da ćemo u borbi za trofej gledati gradski derbi.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković