ZVEZDA NA KORAK OD TREĆE UZASTOPNE DUPLE KRUNE: Čukarički bi da odličnu sezonu kruniše trofejom

V.M.

25. 05. 2023. u 12:56 >> 12:56

BEOGRADSKI rivali ukrstiće koplja u finalu Kupa Srbije od 21.00.

ЗВЕЗДА НА КОРАК ОД ТРЕЋЕ УЗАСТОПНЕ ДУПЛЕ КРУНЕ: Чукарички би да одличну сезону крунише трофејом

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda dominira srpskim fudbalom već dugi niz godina i večeras ima priliku da osvoji i treću uzastopnu duplu krunu jer je trofej u prvenstvu već odavno osigurala.

Odiseju u kupu započela je protiv Mačve u Šapcu (0:2), nakon toga je savladala Radnički iz Sremske Mitrovice (1:3), dok je u četvrtfinalu tek posle izvođenja jedanaesteraca izbacila Napredak u Kruševcu, može se reći da je najlakši prolaz imala u polufinala kada je rutinski savladala TSC u Bačkoj Topoli (0:3). 

Sa druge strane, Čukarički je za vikend ispustio bodove protiv Voždovca i tako skoro pa sigurno izgubio svaku šansu da se bori za Ligu šampiona jer mu TSC beži dva boda pred ulazak u zadnje kolo. Ipak, ''brđani'' su odigrali odličnu sezonu i četa Dejana Kerkeza će pokušati da to kruniše osvajanjem drugog kupa u istoriji kluba.

Ovosezonski put do finala Čukarički je započeo u Čajetini protiv Zlatibora gde je slavio sa 0:2, istim rezultatom je izbacio Metalac, a nakon toga je pogotkom Ivanovića savladao Radnik iz Surdulice. Poslednji stepenik do borbe za trofej bila je Vojvodina protiv koje je slavio sa 0:1 u Novom Sadu.

Treneri nemaju većih problema sa izostancima i očekuje se da izvedu najjače sastave.

Zanimljiv je podatak da će ovo biti prvo finale još od sezone 2013/14. u kojem neće igrati Partizan. 

Srpskog šampiona će na leto preuzeti Barak Bahar, a mi verujemo da će Miloš Milojević napustiti klub sa osvojenom duplom krunom.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju