BARNSLI NE ODUSTAJE OD DIREKTNE PROMOCIJE: Eksiter je obezbedio opstanak

O. M.

28. 03. 2023. u 13:34

EKSITER SITI dočekuje ekipu Barnslija u utakmici 26. kola engleske Lige jedan.

БАРНСЛИ НЕ ОДУСТАЈЕ ОД ДИРЕКТНЕ ПРОМОЦИЈЕ: Екситер је обезбедио опстанак

Profimedia

Domaći tim je za vikend sa 5:0 isprašio ekipu Akringtona i izbio na 11. mesto na tabeli. Može se reći da su u prvoj povratničkoj sezoni u trećem razredu engleske fudbalske piramide obezbedili opstanak. Plasman u plej-of nije realna opcija, ali to i nije bio cilj kluba u ovoj sezoni.

Barnsli nije igrao od prošlog utorka kada je u derbiju savladao Šefild venzdej sa 4:2. Trenutno su četvrti sa šest bodova manje uz meč manje od drugoplasiranog Venzdeja koji je posle neverovatne serije pobeda sa tri utakmice izgubio lidersku poziciju, a sada mu Barnsli i trećeplasirani Ipsvič ugrožavaju i direktan plasman u Čempionšip.

Eksiter je u prvom delu sezone pobedio na gostovanju Barnsliju. Oba gola u pobedi od 2:0 postigao je Džej Stensfild. Posle tog poraza Barnsli je još kratko vreme beležio loše rezultate, ali je onda osvojio 49 bodova na 20 utakmica, više od ijedne druge ekipe u Ligi u tom periodu. "Crveni" su sada u aktivnoj seriji od 12 utakmica bez poraza, koja traje od 14. januara kada su sa 2:0 izgubili na gostovanju Čarltonu.

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 2,35)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna