NEKADAŠNJI BUNDESLIGAŠ GLEDA KA CVAJTI: Drezden u fantastičnoj formi

N.P.

20. 03. 2023. u 11:45 >> 11:24

FUDBALERI Dinama gostuju Ingolštatu u utakmici 28. kola nemačke Treće lige.

НЕКАДАШЊИ БУНДЕСЛИГАШ ГЛЕДА КА ЦВАЈТИ: Дрезден у фантастичној форми

Foto: Profimedia

Nekadašnji bundesligaš je vezao tri uzastopne pobede u šampionatu. Poslednju u prošlom kolu na svom terenu protiv Duizburga 2:0. Fudbaleri Dinama su se popeli na sedmo mesto na tabeli sa 47 bodova, samo tri manje od trećeplasiranog Vehena.

Ekipa Ingolštata je u totalnom padu forme, izgubila je svaki od prethodna tri meča u šampionatu. Izabranici Gverina Kapretija se trenutno nalaze na 12. mestu trećeg ranga nemačkog fudbala uz 35 prikupljenih bodova i sa gol-razlikom 38:39.

U minulom međusobnom duelu nije bilo pobednika, 1:1.

Gosti iz Drezdena su puni samopouzdanja nakon sjajnih partija, imaju šansu da se vrate u Cvajtu, tako da očekujemo da u večerašnjem okršaju ostvare novu prvenstvenu pobedu.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 2,10) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba