"LJUBIČASTI" MELJU "MLINARE": Šampion čuva drugo mesto

N.P.

18. 03. 2023. u 10:35

TIM Maribora gostuje Radomlju u utakmici 28. kola slovenačke Prve lige.

ЉУБИЧАСТИ МЕЉУ МЛИНАРЕ: Шампион чува друго место

Profimedia

Izabranici Damira Krznara su u prošlom kolu slavili na gostovanju Bravu u pravoj goleadi 3:2. To je aktuelnom šampiona četvrta pobeda u prolećnom delu sezone. Tim Maribora se nalazi na drugom mestu na tabeli sa 47 bodova, 16 više ima lider Olimpija iz Ljubljane.

Fudbaleri Radomlja ulaze u duel puni samopouzdanja posle dva vezana trijumfa u šampionatu nad Bravom 3:1, i Domžalama 2:1. "Mlinari" trenutno zauzimaju sedmu poziciju slovenačke Prve lige uz 25 prikupljenih bodova i gol-razlikom 23:47.

Domaćin je izgubio od "ljubičastih" na minula dva međusobna duela ukupnim rezultatom 12:0! Ekipa Maribora nema niikakve šanse da odbrani titulu, ali mora da trijumfuje kako bi sačuvala drugo mesto na tabeli.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati