MEGDAN U LAZAREVOM GRADU: Aktuelni šampion povećava prednost nad večitim rivalom

N.P.

19. 03. 2023. u 08:32

EKIPA Napretka iz Kruševca dočekuje izabranike Miloša Milojevića u utakmici 27. kola Super lige Srbije.

МЕГДАН У  ЛАЗАРЕВОМ ГРАДУ: Актуелни шампион повећава предност над вечитим ривалом

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde se nalaze na prvoj poziciji na tabeli sa 72 osvojena boda. Od početka sezone crveno-beli su ostvarili 23 pobede  i tri remija uz odličnu gol-razliku 70:10.

Na poslednjem duelu u prvenstvu izabranici Miloša Milojevića su savladali Novi Pazar sa 5:1 na proslavi 78. rođendana kluba iz Ljutice Bogdana, a pogađali su po dva puta Gelor Kanga i Marko Rakonjac, dok je jednom bio precizan Aleksandar Katai.

Kada je u pitanju Kup Srbije, aktuelni šampion je pobedio Radnički u Sremskoj Mitrovici rezultatom 1:3, a  golove za goste su dali Mirko Ivanić, Marko Rakonjac i Kingsi Kangva.

Napredak se nalazi na desetom mestu kada je u pitanju tabela Super lige sa prikupljenih 26 bodova, uz gol razliku 20:29. Ekipa iz Kruševca je na startu prolećnog dela prvenstva imala niz od tri poraza, zatim dva puta slavila, da bi u poslednja dva kola ostvarila remi i još jedan poraz.

Popularni "čarapani" poraženi su od Partizana 1:0, TSC-a 2:0, Novog Pazara 1:0, i Radničkog 1923 3:0. Gosti su odigrali su nerešeno protiv Spartaka 1:1, a trijumfovali su na dva meča, protiv Radničkog iz Niša 2:0, i Mladosti GAT 1:0. Gosti uglavnom igraju u sistemu 3-4-1-2, a tu formaciju upravo je izveo trener kruševljana Dragan Perišić na poslednjem duelu sa kragujevačkim Radničkim.

Crvena zvezda i Napredak su do sada odigrali ukupno 63 utakmice. Tim sa stadiona "Rajko Mitić" je slavio 45 puta, 14 susreta je završeno nerešenim rezultatom, dok su "čarapani"  pobedili na samo četiri meča. Takođe ukupna gol razlika je u korist aktuelnog šampiona i iznosi 141:47. Poslednji put Zvezda i Napredak su se susreli 18. septembra prošle godine, a slavio je tim Miloša Milojevića minimalnim rezultatom na svom terenu golom Aleksandra Pešića.

Crvena Zvezda ima šansu da poveća svoju prednost na plus 20 u odnosu na drugoplasirani TSC, i plus 21 u odnosu na trećeplasirani Partizan koji je u petak izgubio pred svojim navijačima u Humskoj od Radnika iz Surdulice 1:2.

Gosti iz Beograda imaju otvoren put ka odbrani titule prvaka, tako da  na večerašnjem megdanu u Lazarevom gradu predlažemo da dvojku obavezno pojačate golovima.


NAŠ PREDLOG: 2&2-5 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)