LUKA JOVIĆ PONOVO NA KLUPI? Fiorentina u fantastičnoj formi

V.M.

19. 03. 2023. u 11:02 >> 11:02

EKIPA iz Firence dočekuje Leće u utakmici 27. kola Serije A.

ЛУКА ЈОВИЋ ПОНОВО НА КЛУПИ? Фиорентина у фантастичној форми

FOTO: Tanjug/AP

Viola igra sjajno u poslednje vreme, vezala je tri pobede u prvenstvu uz plasman u četvrtfinale Lige konferencija i sa dosta samopouzdanja ulazi u današnji meč. Sa druge strane, Leće je pružao odlične partije početkom druge polusezone, ali sada je zapao u krizu i doživeo je tri uzastopna poraza.

Fiorentina je konačno počela da igra kako se od nje očekuje, dugo je bila u opasnoj zoni, ali sada je vezala tri pobede i popela se na 12. mesto tabele Serije A. Na poslednje tri utakmice savladala je Veronu, Milan i Kremoneze, a pored toga je preko nedelje izbacila Sivaspor u Ligi konferencije ukupnim rezultatom 1:5 i u četvrtfinalu će ukrstiti koplja sa poljskim Lehom.

Leće je u padu forme ali i dalje se nalazi na sigurnom 15. mestu sa 27 osvojenih bodova, što je osam više od Verone koja je prvi tim ispod crte. ''Vukovi'' su poraženi u prethodna tri kola, redom su gubili od Sasuola, Intera i Torina, a ono što je posebno zabrinjavajuće je što nisu postigli gol na ta tri susreta.

''Đalorosi'' generalno igraju solidno u gostima ove sezone i na 13 utakmica ove sezone pokupili su 15 bodova. Trener Marko Baroni se nada da njegova ekipa može da odigra dobro danas i povrati formu sa početka druge polusezone kada su njegovi puleni remizirali sa Romom i Milanom i trijumfovali protiv Atalante.

Na duelu ovih timova u prvoj polusezoi viđena je podela bodova, 1:1.

Viola će biti bez povređenog Alekse Terzića, a pored njega upitni su nastupi Sotila i Bjanka. Artur Kabral je podigao formu u poslednje vreme, postizao je golove na tri od prethodna četiri susreta i očekuje se da ponovo započne u špicu, a da na klupi ostane Luka Jović.

Kod Lećea su upitni nastupi Dermakua i Pongrančića.

Verujemo da če Fiorentia rutinski savladati uzdrmanog protivnika.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,67)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade