CELA SRBIJA NAVIJA! Mitrović sa kolegom iz reprezentacije napada ranjeni Čelsi

V.M.

03. 02. 2023. u 11:57 >> 11:57

ČELSI dočekuje Fulam u prvoj utakmici 22. kola Premijer lige.

ЦЕЛА СРБИЈА НАВИЈА! Митровић са колегом из репрезентације напада рањени Челси

Foto: EPA

Domaćin je nakon pobede protiv Kristal Palasa osvojio bod protiv Liverpula na teškom gostovanju i želeće na svom stadionu da nastavi seriju dobrih rezultata. Fulam je sa druge strane doživeo dva uzastopna poraza u prvenstvu i dolazi u komšiluk da prekine crni niz. 

Čelsi je ponovo odrešio kesu u samoj završnici prelaznog roka. Iz Benfike je došao sjajni vezista Enco Fernandez za zapanjujućih 121 milion evra. Svetski šampion sa Argentinom je forsirao da pređe u redove ''plavaca'' čitav prelazni rok i u minut do 12 mu se ispunila želja, doveden je kao zamena za Žoržinja koji je prešao u Arsenal. Od kada je Tod Bouli preuzeo klub na leto, potrošio je basnoslovnih 611 miliona evra i Grejam Poter je pod pritiskom da beleži dobre rezultate i opravda uložen novac. Čelsi je na svom terenu ove sezone ostvario pet pobeda uz dva poraza i remija, trenutno je deseti na tabeli Premijer lige sa 29 osvojenih bodova.

Fulam je bio u seriji sjajnih rezultata i imao je pet uzastopnih pobeda u svim takmičenjima pre poraza od Njukasla i Totenhema. ''Kolibari'' zauzimaju sedmo mesto na tabeli i osvojili su 31 bod. Marko Silva je dobio kapitalno pojačanje u samom završetku prelaznog roka, za 10 miliona evra iz Torina je došao srpski reprezentativac Saša Lukić.

Sjajni vezista je odličnim partijama u Seriji A i našoj reprezentaciji zaslužio transfer u najjaču ligu sveta. U Fulamu će se upariti sa dobro poznatim licem, centarforom Aleksandrom Mitrovićem, koji ove sezone igra fantastično i postigao je 11 pogodaka na 17 utakmica u Premijer ligi.

Ova dva tima su se susrela pre 20 dana u zaostalom meču sedmog kola kada je Fulam bez usluga Aleksandra Mitrovića slavio sa 2:1 golovima Vilijana i Karlosa Vinisijusa.

Grejam Poter ne može da računa na Broju, Čilvela, Fofanu, Feliksa, Kantea, Mendija, Pulišića, Sterlinga i Zakariju.

Marko Silva nema značajnijih problema sa sastavljanjem ekipe, jedini koji odsustvuje je Neskens Kebano.

Očekujemo jednu jako zanimljivu i ujednačenu utakmicu. Čelsi će biti motivisan da se osveti komšijama za poraz u prethodnom međusobnom susretu, ali Mitrović i kompanija se neće lako predati. Verujemo da će oba tima postići po gol na ovoj utakmici. 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAM VAS BILO! Englezi se baš plaše Srbije, rade sve da podignu tenzije pred meč protiv orlova