IMA LI KRAJA AGONIJI ZAMALEKA? Velikan iz Gzire vapi za pobedom

N.P.

29. 01. 2023. u 10:45

AKTUELNI šampion dočekuje ekipu Fjučura u meču 26. kola egipatske Premijer lige.

ИМА ЛИ КРАЈА АГОНИЈИ ЗАМАЛЕКА? Великан из Гзире вапи за победом

Profimedia

Fudbaleri Zamaleka su upali u ozbiljnu krizu rezultata, nemaju trijumf na poslednjih šest utakmica u svim takmičenjima! U svom prethodnom nastupu u prvenstvu popularni "beli vitezovi" su izgubili na gostovanju Gazl Mahali 2:1. Aktuelni šampion je pao na petu poziciju na tabeli sa 26 bodova, čak 11 manje od lidera i najvećeg rivala Al Ahlija.

Ekipa Fjučura je u dobroj formi, nema poraz na prethodnih 13 mečeva u šampionatu. Klub iz Kaira je ostvario sedam trijumfa i šest remija. Gosti su trenutno drugoplasirani tim egipatske Premijer lige uz 31 sakupljeni bod.

Domaćin je savladao večerašnjeg rivala na minula dva međusobna duela ukupnim rezultatom 4:2. Zamalek je "institucija" u Egiptu, velikan iz Gzire prosto mora da izađe iz krize ako želi da odbrani titulu u prvenstvu.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 2,00)   

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest

Novak Đoković i Rafael Nadal su toliki teniski rivali, da Nole sa pravom kaže da mu je Rafa najveći suparnik u "belom sportu". Španac, međutim, malo više "voli" Rodžera Federera. Ipak, kako je Švajcarac otišao u penziju prošle godine, ostalo je da se ljubitelji tenisa nadaju novim megdanima Noleta i Nadala, a oni bi mogli uskoro da se i dogode.

15. 04. 2024. u 16:46 >> 16:47

Komentari (0)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)