SRPSKA ČETA DOBIJA ČETVRTOG ČLANA? Domaćin je neporažen u nastavku prvenstva

V.M.

28. 01. 2023. u 09:10 >> 09:10

RAZIGRANI Empoli dočekuje Torino na ''Stadionu Karlo Kastelani'' od 15 časova.

СРПСКА ЧЕТА ДОБИЈА ЧЕТВРТОГ ЧЛАНА? Домаћин је непоражен у наставку првенства

FOTO: EPA

Domaćin se nalazi u seriji odličnih rezultata, nakon pauze ima dve pobede uz isto toliko remija i nada se da može da nastavi sa dobrim igrama na današnjem susretu. U prošlom kolu Empoli je šokirao sve i savladao Inter na ''Đuzepe Meaci'' sa 0:1, gol odluke postigao je Baldanzi. Izabranici Paola Zanetija su trenutno deseti na tabeli i pobedom na ovom meču bi mogli da se probiju u gornji deo tabele.

Torino je nakon poraza od Specije uspeo da se vrati na pobedničke staze u prošlom kolu savladavši Fiorentinu pogotkom Mirančuka. Trenutno zauzima osmu poziciju na tabeli i ima dva boda manje od Udinezea koji se nalazi na poziciji koja garantuje Ligu konferencija iduće sezone.

''Bikovi'' u nastavku sezone igraju tvrd fudbal, na njihove četiri utakmice nakon pauze palo je šest golova. U poslednjih nekoliko dana sve su glasnije priče o dolasku Ivana Ilića u Torino. Verona je imala dogovor o njegovoj prodaji u Marselj, ali srpski reprezentativac želi da se poveže sa svojim bivšim trenerom i saigračima iz reprezentacije i videćemo šta će se desiti do kraja prelaznog roka.

Ova dva tima su se već susrela ove sezone, u devetom kolu podelili su bodove rezultatom 1:1.

Očekujemo malo golova na današnjem susretu.

NAŠ TIP: I0-1&II0-2 (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Evo šta su organizatori Rolan Garosa uradili Novaku Đokoviću dva i po sata pred njegov meč!