MAROKANCU SE DRMA KLUPA: Al Vakra protiv fenjeraša izlazi iz krize

N.P.

24. 01. 2023. u 08:57

PULENI Bartolomea Markeza dočekuju Al Sailiju u okviru 11. kola katarske Super lige.

МАРОКАНЦУ СЕ ДРМА КЛУПА: Ал Вакра против фењераша излази из кризе

Profimedia

Ekipa Al Vakre nema pobedu na prethodne tri utakmice u prvenstvu. U svom poslednjem nastupu izabranici španskog stručnjaka Bartolomea Markeza su izgubili na svom terenu od Al Arabija 2:1. Domaćin je trenutno trećeplasirani tim na tabeli sa 15 bodova, osam manje od lidera Al Duhaila.

Gosti ulaze u duel nakon dva vezana poraza u šampionatu, od Al Rajana 2:0 i Al Ahlija 2:1. Fudbaleri bivšeg marokanskog reprezentativca Samija Trabelsija su zakucani za samo dno katarske Stars lige sa svega četiri osvojena boda nakon devet odigranih kola. Uprava Al Sailije je prilično nezadovoljna radom svog šefa stručnog štaba, i Marokancu je neizvezna budućnost u klubu iz Dohe.

Domaćin je savladao današnjeg rivala u minulom okršaju dva tima minimalnim rezultatom. Al Vakra ima šansu da pred svojim navijačima u današnjem okršaju protiv fenjeraša izađe iz krize, tako da savetujemo da odigrate čistog keca. Za najhrabrije predlažemo da pokušaju sa prelazom, u katarskom fudbalskom prvenstvu pobede nakon preokreta su česta pojava, a kvote su astronomske.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,50)
ZA NAJHRABRIJE: 2-1 (kvota 23)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024