BITKA ZA PRVO MESTO: "Traktordžije" napadaju Zvezdinu decu

TIP redakcija

19. 11. 2022. u 08:59

GRADSKI derbi danas od 13 časova.

БИТКА ЗА ПРВО МЕСТО: Тракторџије нападају Звездину децу

FOTO: fkgraficar.com

Ekipa IMT-a dočekaće Grafičar u 19. kolu Prve lige Srbije. Biće ovo svojevrsna titulu jesenjeg prvaka drugog ranga. Naime, popularne "traktordžije" lideri su takmičenja sa tri boda više od gostiju sa Senjaka koji bi eventualnim trijumfom preuzeli čelo tabele.

Golom Dejana Vidića u 90. minutu IMT je uspeo da protiv Jedinstva upiše 12. pobedu u protekloj rundi i tako zadrži prednosti u odnosu na Zvezdinu decu. Kako se susret bližio kraju odnos snaga se menjao, a pritisak na poslednju liniju domaćina rastao te je krunu inicijative gostiju predstavljao gol Vidića koji je u 90. minutu spretno reagovao u petercu protivnika na odbijenu loptu posle udarca Nikole Kodžića i intervencije Ivana Jovanovića.

Fudbaleri Grafičara ubedljivo su kao domaćini savladali ekipu Rada sa 6:1 minulog vikenda i tako još jednom potvrdili da su u odličnoj formi. "Ljubičasti" su dominirali od prvog sudijskog zvižduka, a dominacija na terenu ogledala se u dominantnom trijumfu.

Iskustvo je na strani IMT-a i tu dileme nema. Međutim, Lućo Ibanjez i "deca" imaju svoje šanse. Uostalom, trijumf minimalnim rezultatom u prethodnom međusobnom duelu daje Grafičaru za pravo da se nada pozitivnom ishodu.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,75)

TIP ZA HRABRIJE: X (kvota 3,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega