DERBI U KOMŠILUKU: Može li "bilima" pomoći smena trenera?

N.P.

14. 09. 2022. u 08:36

DANAS u 16.30 na stadionu "Poljud" sastaju se Hajduk i Rijeka u zaostalom meču 2. kola hrvatske Supersport lige.

ДЕРБИ У КОМШИЛУКУ: Може ли билима помоћи смена тренера?

Foto: Profimedia

Uprava popularnih "bilih" sporazumno je raskinula ugovor sa trenerom Valdasom Dambrauskasom, objavio je klub iz Dalmacije. Sa ''Poljuda'' odlaze i njegovi pomoćnici Justinas Gasijunas i Marijus Skinderis, a ekipu će do pronalaska novog rešenja voditi dosadašnji član stručnog štaba Mislav Karoglan. Dambrauskas je smenjen posle serije loših rezultata. Litvanac je u poslednje četiri utakmice ostvario samo jednu pobedu, zbog čega sada Hajduk zaostaje za Dinamom čak 12 bodova, uz dva meča manje.


Rijeka je u derbiju 9. kola Supersport lige kod kuće izgubila od Osijeka (3:0), na debiju novog trenera Sersea Kosmija. Gosti su katastrofalno ušli u novu sezonu, fudbaleri italijanskog stručnjaka posle osam utakmica u prvenstvu imaju jednu pobedu, dva remija i čak pet poraza. "Pomorci" su trenutno najlošiji tim u šampionatu, zauzimaju poslednju, 10. poziciju na tabeli sa svega pet osvojenih bodova.


Hajduk je pobedio Rijeku na prethodna dva derbija ukupnim rezultatom 6:1. "Bili" su favoriti na svom "Poljudu" i pored smene trenera, tako da savetujemo da odigrate keca.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ODLUKA ORGANIZATORA! Evo kada Novak Đoković igra naredni meč na Rolan Garosu