ŠAMAR OD LACIJA I DALJE BRIDI NA INTEROVOM OBRAZU: Kremoneze bi mogao da posluži za vidanje rana

M.T.

30. 08. 2022. u 10:56

INZAGIJEV tim ima priliku da se vrati na pobednički kolosek protiv tima koji još uvek nema pobedu u novoj sezoni.

ШАМАР ОД ЛАЦИЈА И ДАЉЕ БРИДИ НА ИНТЕРОВОМ ОБРАЗУ: Кремонезе би могао да послужи за видање рана

FOTO: AP

Fudbaleri Intera posle neuspeha u prethodom kolu u derbiju protiv Lacija, večeras od 20.45 dočekaće na stadionu ''Đuzepe Meaca'' u četvrtom kolu Serije A ekipu Kremonezea koja samo zbog gol-razlike u odnosu na Moncu nije na poslednjem mestu tabele.

Ekipa Simonea Inzagija je krenula po planu novu sezonu italijanskog šampionata i u prva dva kola ostvarila dve pobede protiv Lećea i Specije. Međutim, ispostavilo se da su to ipak bili lakši protivnici i da su "nereazuri" poklekli pri prvom težem ispitu pošto je prethodnog vikenda Lacio u Rimu trijumfovao sa 3:1 i naneo im prvi poraz u sezoni.

Inter je posle ovog poraza pao na sedmo mesto tabele, ali ga u realnosti od šest timova ispred njega deli samo jedan bod. Dobra prilika da se Inzagijev tim vrati na pobedničku stazu upravo predstavlja dolazak Kremonezea.

Tim koji se takođe nalazi u Lombardiji stiže na ''Đuzepe Meacu'' sa sva tri poraza u prethodna tri kola. Kremoneze je jedan od dva tima u Seriji A, pored Monce, koji još uvek nije u novoj sezoni uspeo ne samo da pobedi, nego da osvoji makar bod i trenutno je na pretposlednjoj poziciji zbog bolje gol-razlike od Monce sa kojom je zajedno prošle sezone izborio plasman u elitni rang italijanskog fudbala.

U prethodnom kolu Kremeonze je pred svojim navijačima izgubio od Torina kada je pobedu overio Nemanja Radonjić, a pre toga su im bodove uzimali Roma i Fiorentina. Ekipa trenera Masimilijana Alvinija mora da dođe do bodova i konačno pokrene u pozitivnom smeru sezonu, ali teško da će se to dogoditi baš u meču protiv Intera pa još i na gostovanju jer je Kremoneze, računajući i prošlu sezonu kada je igrao u Seriji B, pobedio na samo jednom od poslednjih šest gostovanja.

Inzagi je na duže vreme ostao bez Dalberta i Gabrijela Brazaa i njih neće biti protiv Kremoneneza, a taj meč će preskočiti i Romelu Lukaku zbog povrede, za kojeg nije sigurno ni da će se oporaviti za derbi protiv Milana narednog vikenda. Alvini makar nema problema sa sastavom i Kremoneze će biti kompletan protiv Intera.

Ni tradicija ne ide u korist današnjem gostu. Ova dva tima odigrala su u Seriji A 10 mečeva, ali je poslednji bio pre 26 godina. Inter je devet puta savladao Kremoneze koji je ostvario samo jedan trijumf.

U svakom slučaju, Inter je apsolutni favorit protiv današnjeg rivala, pa bi čak i remi u večerašnjem meču predstavljao veliko iznenađenje.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKAV ODGOVOR! Pitali su Ruse da li će navijati za Srbiju na EURO 2024, evo šta su rekli