CELA SEZONA STAJE U 90 MINUTA: Da li će bajka Salernitane imati srećan kraj?

Novosti online

22. 05. 2022. u 08:34

"GRANATA" u poslednjem kolu jednostavno mora do trijumfa, na "Areči stadion" u Salerno stiže Udineze koji u ovaj susret ulazi rezultatski rasterećen.

ЦЕЛА СЕЗОНА СТАЈЕ У 90 МИНУТА: Да ли ће бајка Салернитане имати срећан крај?

Profimedia

Ukoliko Salernitana ne izbori opstanak u Seriji A, među najvećim krivcima biće iskusni 33-godišnji Argentinac Dijego Peroti. Upravo je on imao kolosalnu priliku da timu iz Salerna donese veliki trijumf nad Empolijem u prošlom kolu, ali je njegov udarac sa bele tačke u 84. minutu odbranio na toj utakmici fantastični golman Vikario. 

Empoli je prethodno poveo golom Kutronea u 31. minutu, ali je sjajnim pogotkom "makazicama" izjednačio Bonacoli u 76. minutu. Već pomenuti čuvar mreže Empolija Vikario imao je nekoliko neverovatnih intervencija, dugo će ga pamtiti u Salernitani. 

Za goste je čitav meč odigrao nekadašnji srpski reprezentativac Ivan Radovanović, dobio je i žuti karton.

Salernitana sada ima dva boda više od Kaljarija, a tri od Đenove, ali i utakmicu više od pomenutih rivala. 

"Granata" u poslednjem kolu jednostavno mora do trijumfa, na "Areči stadion" u Salerno stiže Udineze koji u ovaj susret ulazi rezultatski rasterećen.

"Zebre" su sve brige opstanka prebrodili prethodnog meseca sa nekoliko dobrih partija. Izabranici Gabrijelea Ćofija na večerašnji megda stiži posle poraza od Specije rezultatom 2:3. Crno-beli su na tom susretu stigli do vođstva, ali gosti su preko Verdea, Đijasija i Mađorea stigli do nedostižne prednosti. Poslednji pogodak na meču delo je Pabla Marija. Španac je mrežu Ivana Provedela zatresao u četvrtom minutu nadoknade.

Salernitana nema izbora, četa Davidea Nikole svim silama će krenuti po pobedu sa kojom neće morati da osluškuje ishod utakmice Venecije i Kaljarija.

Da li će bajka Salernitane imati srećan kraj ostaje da vidimo.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)