MOGU LI SE "KARAMELE" SPASITI? Lampard i ekipa gostuju Lesteru

V.D.

08. 05. 2022. u 07:56

U 36. kolu engleske Premijer lige Everton koji se grčevito bori za opstanak i igra očajno u gostima stiže na "King Pauer" stadion.

МОГУ ЛИ СЕ КАРАМЕЛЕ СПАСИТИ? Лампард и екипа гостују Лестеру

FOTO: AP

Lester je u slaboj formi. Loša igra u poslednje vreme imala je za posledicu eliminaciju "lisica" u polufinalu Lige Konferencije od Rome.

Ekipa Brendona Rodžersa ove sezone igra ispod svih očekivanja. Nakon osvajanja "Komjuniti šilda" na početku sezone, ambicije su porasle. Očekivao se plasman u vrhu tabele, ali očigledno u taboru "lisica" nešto ne štima, i dobri rezultati u Premijer ligi ove sezone su izostali. Možda su razlog tome česte povrede čuvenog Džejmija Vardija ali to svakako nije opravdanje.

U prošlom kolu uspeo je Everton na svom "Gudison parku" da pobedi Čelsi. "Karamele" su osvojile tri važna boda i nastavili poteru za Lidsom i Barnlijem timovima koji su iznad zone ispadanja. Na poslednjih osam utakmica van svog stadiona fudbaleri Evertona su poraženi i najlošiji su tim u ligi na gostovanjima.

Tanjug/AP

Možda je baš meč na "King Pauer" stadionu prilika da izabranici Frenka Lamparda prekinu seriju poraza na gostovanjima. U slučaju pobede izašli bi iz zone ispadanja. Lester je malo umoran od igranja na dva fronta, vidno je da im ne prija tempo četvrtak-nedelja.

Poslednja dva međusobna susreta završena su indentičnim rezulatatom 1:1.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,75)

TIP ZA HRABRIJE: 2&3+ (kvota 4,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića