BENZEMA I DRUŽINA IMAJU NOVOG TRENERA: Da li će šok terapija odraditi svoje protiv DŽerardove čete?

V.M.

24. 11. 2023. u 11:36 >> 11:36

OD 16 časova ćemo gledati derbi 14. kola Profesional lige kada Al Itifak dočeka Al Itihad.

БЕНЗЕМА И ДРУЖИНА ИМАЈУ НОВОГ ТРЕНЕРА: Да ли ће шок терапија одрадити своје против Џерардове чете?

Foto: Profimedia

Branilac titule je veoma slabo započeo novu sezonu, ne blista ni u prvenstvu ni u Ligi šampiona, pa se uprava odlučila na radikalan potez smenivši Nuna Espirita Santa kojeg će zamentii Marselo Galjardo.

Argentinac je dugi niz godina uspešno predvodio River plejt i jedan je od najboljih trenera u istoriji slavnog kluba, a sada će pokušati da vrati Al Itihad na pobedničke staze i uključi se u borbu za neki od trofeja.

Neće mu biti lako, pošto su ''tigrovi'' trenutno peti na tabeli sa 11 bodova zaostatka u odnosu na vodeći Al Hilal.

Ipak, u prošlom kolu su savladali Abu sa 4:2 i tako su prekinuli negativni niz od pet ligaških utakmica bez trijumfa, a vredi istaći da je Karim Benzema na tom meču postigao het-trik i najavio bolje dane.

Sa druge strane, Al Itifak sa klupe predvodi Stiven Džerard koji je letos preuzeo ekipu ali ne može se reći da beleži dobre rezultate jer se njegovi izabranici nalaze na sedmom mestu sa 22 osvojenih poena.

Domaćin se generalno nalazi u veoma lošem ritmu i na poslednjih sedam utakmica u svim takmičenjima ostvarili su samo jednu pobedu.

Al Itifak se baš muči napadački u poslednje vreme i na minule dve utakmice nije postigao nijedan gol (remizirao sa Al Raedom i Al Faehom).

Iako će izgledno biti bez Kantea na ovom duelu verujemo da će Al Itihad slaviti na debiju Marsela Galjarda na klupi ''tigrova''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)