NEMOGUĆA MISIJA ZA TSC: Portugalci doživeli šokantan poraz u uvertiri pred revanš

O. M.

15. 08. 2023. u 10:52 >> 10:52

TSC iz Bačke Topole dočekuje ovog utorka od 20 časova portugalsku Bragu u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Portugalski predstavnik ostvario je vrednu pobedu u prvoj utakmici i na TSC arenu donosi gotovo nedostižnih 3:0.

НЕМОГУЋА МИСИЈА ЗА ТСЦ: Португалци доживели шокантан пораз у увертири пред реванш

FK TSC

Ekipa iz Bačke Topole ipak se neće predati, što je najavio i trener vicešampiona Srbije Žarko Lazetić. 

TSC je odigrao tri utakmice u domaćem šampionatu i ostvario dobre rezultate. Posle prvog kola i remija sa Partizanom u goleadi 3:3, usledile su pobede nad Radničkim u Nišu 3:0 i prošlog vikenda protiv kragujevačkog Radničkog u Bačkoj Topoli 1:0. Ta minimalna pobeda nad "crvenim đavolima" pokazala je da su Topolčani u glavama izašli iz meča sa popularnog "kamenoloma" u Bragi, što može da im bude olakšavajuća okolnost u revanšu. Još da nisu primili treći gol u periodu igre kada su bili bolji protivnik na terenu...

Gledajući prikazano u prvom susretu, nažalost, male su šanse da se TSC nađe u plej-ofu za grupnu fazu lige šampiona, gde im je potencijalni protivnik bolji iz duela Olimpik Marselj - Panatinaikos, ali srpski predstavnik je svakako obezbedio utešnu nagradu u vidu grupne faze Lige Evrope.

Braga je prethodnu sezonu završila na trećem mestu na tabeli portugalske Primeira lige, iza šampiona Benfike i Porta, i tako se plasirala u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Braga je u pripremnom periodu odigrala 1:1 sa Romom, pobedila Torenze sa 4:0, Boavistu sa 2:0, Kardif sa 1:0, Bristol roverse sa 3:2 i, u generalnoj probi pred početak sezone, Nicu sa 2:0.

Za razliku od pripremnih utakmica, kao i prvog meča sa TSC-om, portugalska ekipa je podbacila u prvom kolu nove sezone Primeira lige, pošto je na svom terenu doživela neočekivan poraz od ekipe Familikao. Bilo je 2:1 za goste koji su u petom minutu nadoknade vremena postigli drugi gol. Braga je inače vodila sa 1:0 od devetog minuta, a izjednačenje je stiglo sredinom drugog dela igre.

TSC-ova jedina šansa je da postigne pogodak u ranoj fazi utakmice, ali to je veoma teško očekivati kada se zna da Braga nije primila gol u prvih pola sata igre na poslednjih devet takmičarskih utakmica.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,65) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)