MILOŠ STANIMIROVIĆ: Kifisia nije za elitu

Ž. U.

03. 03. 2024. u 08:55

Menadžer iz Grčke predlaže utakmice ondašnjeg prvenstva.

МИЛОШ СТАНИМИРОВИЋ:  Кифисиа није за елиту

Ilustracija

Nedelja

Aris – AEK 2

Janjina – Atromitos 1X

KIFISAS – PANETOLIKOS 2

Lamija – PAOK 2

OFI – Panatinaikos 12

OLIMPIJAKOS – VOLOS 1&3+

Panseraikos – Asteras X

Kifisia nije klub za elitni rang, iako je dve poslednje utakmice završio bez pobednika. Nema odgovarajuću infrastrukturu, mečeve kao domaćin organizuje na iznajmljenom terenu drugoligaša Etnikosa, što mu stvara dodatne troškove, a priliva od prodaje karata gotovo da nema. U ovom kolu male su šanse da dođe i do boda u okršaju sa Panetolikosom.

Publika se vratila na sve prvoligaške stadione, osim na Olimpijakosov, čije su pristalice zbog izazivanja nereda još pod kaznom. Atinjanima prazne tribine nisu bile prepreka da se podignu i zaređaju sa pobedama, koja ne bi smela da izostane ni iz okršaja sa prosečnim Volosom.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije