MILOŠ STANIMIROVIĆ: Arisu bodovi u „pozorištu“

Ž. U.

17. 12. 2023. u 09:45

Menadžer iz Grčke tipuje mečeve najjače lige u toj zemlji

МИЛОШ СТАНИМИРОВИЋ: Арису бодови у „позоришту“

Ilustracija

Grčka 1

Nedelja:

14.00 ARIS – OFI       1&0-3

16.30 ASTERAS – PAOK        2

18.30 LAMIJA – VOLOS X

19.30 Atromitos – Panatinaikos       2

Ponedeljak:

16.00 Panetolikos – AEK X2

17.00 Panseraikos – Olimpijakos     X2&2+

Vlada Grčke je donela odluku kojom je do 14. februara zaključala tribine svih prvoligaških stadiona. U pozorišnoj atmosferi, pojedini treneri mogli bi da imaju problem kako da motivišu fudbalere, ali sigurno ne i stručnjak Arisa Apostolas Terzis, iza koga su dva derbija i dva različita rezultata. Vodeći Panatinaikos su dobili 2:0, a gostovanje AEK završili porazom 0:1. Verujem da će Aris da se vrati na pobedničku stazu i osvoji tri boda protiv OFI-ja.

Lamija i Volos su komšije koje već duže vreme održavaju odlične odnose.  Njihova dva poslednja duela završena su remijem, što je vrlo moguće da se ponovi i sada.

U okršaju Asteras - PAOK, razlika u kvalitetu je velika i to u korist gostiju. Porazom u derbiju začelja od Panetolikosa (0:3), treneru Janisu Anastasiju posao u Kifisasau nije više tako siguran i moraće da izvuče maksimum ih svojih igrača za duel sa Janjinom.

Olimpijakos je remijem na terenu Volosa skliznuo na četvrto mesto. Uprava je krivca pronašla u treneru Dijegu Martinezu, pa je za duel na međunarodnoj sceni sa TSC, brže-bolje angažovala stručnjaka iz Portugalije, Karlosa Karvahala. Posle trijumfa nad našim predstavnikom, poraz u prvenstvu na terenu Panseriakosa jednostavno nije moguć.  

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo