DRAGAN VUKMIR: Deki podiže Ferenc

Ž. U.

23. 09. 2023. u 13:30

Trener Šiofoka predlaže utakmice mađarskog prvenstva.

ДРАГАН ВУКМИР:  Деки подиже Ференц

FK Crvena zvezda

Mađarska 1

Subota

14.30 Puškaš – Pakš  3+

<

17.00 Diožđer – Debrecin 1X

19.30 Ujpešt – MTK 0-2

Nedelja

15.00 Fehervar – Zalaegerseg  1

17.30 FERENCVAROŠ – KIŠVARDA    1

U okršaju timova koji su pauzu iskoristili da promene trenere, prednost dajem ekipi koju predvodi naš Dejan Stanković. Ferencvaroš je bio i ostao klasa za sve rivale u ligi, pa se od srpskog stručnjaka očekuje da još više podigne aktuelnog šampiona.

Fehervar ima još jednu sezonu za zaborav. Jedna pobeda iz dosadašnjeg prvenstva, slab je učinak za ekipu koja bi po kvalitetu trebalo da se bori za vrh tabele. Ulje na vatru dolio je poslednji neuspeh u Kupu sa nižerazrednim rivalom. Uprava je kivna na igrače, koji lošu situaciju moraju da shvate ozbiljno i pokrenu se u duelu protiv Zalaegersega.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

UŽAS: Aleksa Avramović polomio nogu!

UŽAS: Aleksa Avramović polomio nogu!

Partizan i Olimpija Milano odigrali su veoma zanimljivu utakmicu utakmicu Evrolige, a veliki trijumf crno-belih ostao je u senci teške povrede košarkaša domaćih i srpskog junaka Mundobasketa, Alekse Avramovića.

07. 12. 2023. u 23:09

RUSIJA JE BESNA: Najnovija odluka UEFA izazvala i reakciju Kremlja

RUSIJA JE BESNA: Najnovija odluka UEFA izazvala i reakciju Kremlja

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

07. 12. 2023. u 15:27

Komentari (0)

JEDINO MESTO GDE SE MOŽEMO OPUSTITI: Porodice u Gazi predah od rata traže na morskoj obali (VIDEO)