DRAGAN VUKMIR: Deki podiže Ferenc

Ž. U.

23. 09. 2023. u 13:30

Trener Šiofoka predlaže utakmice mađarskog prvenstva.

ДРАГАН ВУКМИР:  Деки подиже Ференц

FK Crvena zvezda

Mađarska 1

Subota

14.30 Puškaš – Pakš  3+

17.00 Diožđer – Debrecin 1X

19.30 Ujpešt – MTK 0-2

Nedelja

15.00 Fehervar – Zalaegerseg  1

17.30 FERENCVAROŠ – KIŠVARDA    1

U okršaju timova koji su pauzu iskoristili da promene trenere, prednost dajem ekipi koju predvodi naš Dejan Stanković. Ferencvaroš je bio i ostao klasa za sve rivale u ligi, pa se od srpskog stručnjaka očekuje da još više podigne aktuelnog šampiona.

Fehervar ima još jednu sezonu za zaborav. Jedna pobeda iz dosadašnjeg prvenstva, slab je učinak za ekipu koja bi po kvalitetu trebalo da se bori za vrh tabele. Ulje na vatru dolio je poslednji neuspeh u Kupu sa nižerazrednim rivalom. Uprava je kivna na igrače, koji lošu situaciju moraju da shvate ozbiljno i pokrenu se u duelu protiv Zalaegersega.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)