VLADAN ČUKIĆ: Čerčesov "promešao karte"

Ž. U.

24. 01. 2023. u 12:44 >> 12:45

SKAUT mađarskog šampiona specijalno za Tip.

ВЛАДАН ЧУКИЋ: Черчесов промешао карте

Foto: Profimedia

UTORAK, 18.30:

ZALAEGERSEG - FERENCVAROŠ  0-2  (2.30)

U meču drugog kola, koji je bio odložen do dana današnjeg, moj Ferencvaroš svakako da je favorit iako gostuje Zalaegersegu.

Dvojku bi mnogi iz ovog duela izvukli kao siguricu dana, međutim, ja bih kladioce pozvao na opreznost i naš prvi meč pred nastavak sezone označio sa malim brojem golova, odnosno sa 0-2.

Mi smo bolji, što pokazujemo vodećim mestom na tabeli, ali izlazimo iz pripremnog perioda koji za igrače zna da bude i te kako naporan. Period oporavka od nekoliko dana  je izuzetno kratak, kod većine igrača noge su još "teške", što bi naše pokušaje da organizujemo igru moglo da osujeti i stvori nam brdo problema.

Znam da je u istoj situaciji i naš rival, koji je u pauzi sa nekoliko novajlija osvežio tim. Iako je imao ulaganja, mi bismo trebali da budemo ti koji bi morali da se pitamo za rezultat i za razvoj događaja na terenu. 

Na većini naših utakmica u pripremnom periodu goleada je izostala. Većinu smo završili rasponom 0-2 gola, što me i ne čudi, jer je naš trener Čerčesov baš mnogo menjao, "mešao" sa postavama.

Ne verujem da je već za prvi meč u nastavku sezone uspeo da pronađe pravu, koja bi večeras mogla da izrešeta protivnika.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024