VRANJE IZGUBILO RUKOVODIOCA SA MISIJOM I VIZIJOM: Komemoracija povodom iznenadne smrti Zorana Velinovića

Дејан Ристић
Dejan Ristić

08. 05. 2024. u 15:18

U sali Pozorišta „Bora Stanković“ u Vranju, u prisustvu porodice, prijatelja i saradnika, održan je komemorativni skup povodom iznenadne smrti Zorana Velinovića, v. d. direktora JKP „Parking servis“.

ВРАЊЕ ИЗГУБИЛО РУКОВОДИОЦА СА МИСИЈОМ И ВИЗИЈОМ: Комеморација поводом изненадне смрти Зорана Велиновића

Dejan Ristić

U ime gradskog rukovodstva govorila je Zorica Jović, predsednica Skupštine grada, koja je istakla da je malo ljudi kao što je bio Zoran, koji je hrabro preuzimao svaku obavezu i odgovorno izvršavao svaki radni zadatak, postižući uvek zapažene rezultate. 

- Grad Vranje je izgubio funkcionera koji je imao misiju i viziju za napredak i razvoj našeg grada. Zorana ćemo pamtiti kao velikog profesionalca u svom poslu, kao velikog i dobrog druga, prijatelja, a nadasve dobrog oca i supruga - rekla je Zorica Jović. 

U ime zaposlenih JKP „Parking servis“ poslednji pozdrav Zoranu Velinoviću uputio je Goran Trajković, koji je rekao da će ga taj kolektiv pamtiti kao čoveka „sa kojim je bilo lako i prijatno provoditi vreme“. Na komemorativnom skupu govorili su i Velinovićevi prijatelji Boban Mladenović i Igor Dodić.

Zoran Velinović je veći deo svoje karijere radio na Ekonomskom fakultetu u Subotici, kao koordinator odeljenja u Bujanovcu. Bio je jedno vreme pomoćnik gradonačelnika Vranja, zadužen za ekonomski razvoj, rad i zapošljavanje. Za v. d. direktora Parking servisa u Vranju imenovan je u februaru ove godine. 

Iza sebe je ostavio suprugu i dve ćerke. Zoran Velinović će biti sahranjen sutra, u četvrtak, 9. maja, na groblju u Vranjskoj Banji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Željko Obradović o cirkusu koji sledi, 0:6 protiv Sferopulosa, incidentu Naneli - Lazarević...