ZA TOPLIJE DOMOVE: Potpisani ugovori u Ćupriji

Z. GLIGORIJEVIĆ

22. 03. 2024. u 13:28

Ćupričani koji su prošli na konkursu za sredstva za zamenu stolarije, izolaciju objekata ili ugradnju ekološki prihvatljivijih sistema grejanja, potpisali su ugovore sa opštinom Ćuprija.

ЗА ТОПЛИЈЕ ДОМОВЕ: Потписани уговори у Ћуприји

Foto:SO Ćuprija

Vladimir Vasiljević, zamenik predsednika opštine Ćuprija, rekao je da je prethodne godine lokalna samouprava izdvojila 5 miliona dinara, koliko i resorno ministarstvo, i da će uz sredstva građana u energetsku sanaciju objekata biti uloženo gotovo 25 miliona dinara.

-To našu opštinu, proporcionalno broju stanovnika, stavlja u sam vrh lokalnih samouprava kada je reč o ulaganjima u energetsku efikasnost. Uveren sam da će lokalna samouprava ove godine izdvojiti bar toliko sredstava – dodao je Vasiljević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo