"GORANE, SADA VI BEŽITE..." Scena koja je oduševila celu Srbiju: Ovako su gimnazijalci iz Obrenovca ispratili profesora u penziju (VIDEO)

Novosti online

15. 03. 2024. u 22:31

DA odnos sa profesorima i nastavnicima ne mora uvek da bude zategnut, već pun poštovanja i ljubavi, pokazali su učenici Gimnazije u Obrenovcu koji su profesoru priredili Goranu Desančiću dan za pamćenje povodom odlaska u penziju.

ГОРАНЕ, САДА ВИ БЕЖИТЕ... Сцена која је одушевила целу Србију: Овако су гимназијалци из Обреновца испратили професора у пензију (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Oni su odlučili da mu se oduže na najlepši mogući način tako što su mu priredili ispraćaj kakav nije mogao ni da zamisli.

Smeh, suze, zagrljaji, lepe reči i mnogo ljubavi, sve to stalo je u jedan dan, dan koji će profesor Desančić zauvek pamtiti.

Profesor nije krio oduševljenje, a ni suze radosnice.

- Gorane, sada Vi bežite - napisali su učenici.

Svoj poslednji dan na poslu profesor Desančić je proveo onako kako je i zaslužio.

Ovo je samo mala zahvalnost učenika za ljubav, trud i znanje koje im je nesebično pružao svih ovih godina. Za profesora ne postoji bolja nagrada i priznanje od ljubavi đaka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima