U SMEDEREVSKOJ PALANCI PRIKUPLJENO MILION DINARA ZA BOLNICU U KOSOVSKOJ MITROVICI: Humanitarna akcija sa tradicijom dugom tri decenije

J. I.

01. 03. 2024. u 11:55

U Smederevskoj Palanci održana je 30. humanitarna manifestacija "Šumadija je srce, a Kosmet duša Srbije" pod pokroviteljstvom Opštine Smederevska Palanka, a tom prilikom skupljeno je milion dinara koji će biti namenjeni KBC Kosovska Mitrovica.

У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ ПРИКУПЉЕНО МИЛИОН ДИНАРА ЗА БОЛНИЦУ У КОСОВСКОЈ МИТРОВИЦИ: Хуманитарна акција са традицијом дугом три деценије

foto opština Smederevska Palanka

-Ovom humanitarnom manifestacijom želeli smo da ove godine pomognemo KBC u Kosovskoj Mitrovici koja dugi niz godina nesebično leči i zbrinjava sve građane, bez obzira na njihovu etničku pripadnost. Nadamo se da će im ova donacija poslužiti i da će nastaviti da pomažu svima i da ostanu i opstanu na svojim vekovnim ognjištima“, kaže predsednik opštine Smederevska Palanka, Nikola Vučen.

Udruženje „Šumadija je srce, a Kosmet duša Srbij“ postoji i deluje već tri decenije i okuplja ljude koji potiču sa Kosova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)