BESPLATNE TURE PETROVARADINSKOM TVRĐAVOM I NOVIM SADOM: Akcija Udruženja turističkih vodiča grada

S. B.

28. 02. 2024. u 14:32

UDRUŽENjE turističkih vodiča Novog Sada će u subotu, 2. marta, organizovati četiri besplatne pešačke ture povodom Svetskog dana turističkih vodiča, koji se inače, obeležava 21. februara.

БЕСПЛАТНЕ ТУРЕ ПЕТРОВАРАДИНСКОМ ТВРЂАВОМ И НОВИМ САДОМ: Акција Удружења туристичких водича града

S.B.

 Prva šetnja, poseta Petrovaradinskoj tvrđavi, okupiće dve grupe znatiželjnika u 11 časova kod Sat kule, a vodiči su Jelena Bukurov i Milena Katić.

U 13 časova, na Keju žrtava racije, kod spomenika Familija, Na programu je tema „Neoplanta“, a vodič je Ljiljana Stajić. Za pešačku turu „Ljubavna istorija Novog Sada“, randes je zakazan u 13 časova, u centru grada kod spomenika Svetozaru Miletiću, a vodič je Biljana Milošević. Sa temom „Znamenite Novosađanke“, radoznale će upoznati vodič Mirjana Nikolić, u 13 časova na Trgu slobode ispred Info centra Turističke organizacije Novog Sada.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!