NAJVIŠE NOVCA KOŠARCI: Raspodela budžetskih sredstava kraljevačkim sportskim klubovima

G. ĆIROVIĆ

26. 02. 2024. u 11:22

Članovi kraljevačkog Gradskog veća usvojili su predlog Rešenja o raspodeli novčanih sredstava za realizaciju godišnjih programa sportskih klubova kojima će iz gradskog budžeta biti raspoređeno 120 miliona dinara.

НАЈВИШЕ НОВЦА КОШАРЦИ: Расподела буџетских средстава краљевачким спортским клубовима

G.Šljivić

Za ovu namenu najveći deo novčanog kolača iz gradske kase, 38,7 miliona dinara, biće izdvojeno za ukupno sedam ovdašnjih košarkaških klubova od kojih će KK Sloga, član Košarkaške lige Srbije, dobiti 22 miliona, a ŽKK Kraljevo koji se takmiči u Prvoj ženskoj ligi Srbije 13 miliona dinara.

G.Šljivić

 

Odbojkaški klub Ribnica, član elitne domaće konkurencije, dobiće 14 miliona dinara, OK Tehničar 1,2 miliona, a OK Gimnazijalac milion dinara. Ovdašnji fudbalski kolektivi mogu da računaju na ukupno 15,8 miliona od kojih će FK Sloga dobiti 12, dok je za rukomet izdvojeno ukupno 12,9 miliona, od kojih 9,3 za RK Metalac, a 3,45 za ŽRK Metalac.

G.Šljivić

 

Uz raspodelu novca borilačkim, atletskim, auto-moto, plivačkim, vaterpolo i drugim klubovima, lokalnom Sportskom savezu dodeljeno je pet miliona dinara, Fudbalskom savezu Raškog okruga 3,75, a Savezu za školski sport milion dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)