BEZ STRUJE 18 NASELJENIH MESTA: Radovi leskovačke „Elektrodistribucije“

I. M.

21. 02. 2024. u 13:35

„Elektrodistribicija“ u Leskovcu izvodiće radove na rekonstrukciji distribitivne elektroenergetske mreže zbog čega će sutra bez struje biti pojedine ulice u Vučju kao i još 18 naseljenih mesta.

БЕЗ СТРУЈЕ 18 НАСЕЉЕНИХ МЕСТА: Радови лесковачке „Електродистрибуције“

Foto: I. Mitić

Radovi se izvode radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom.

U periodu od sedam do 17 časova struju neće imati potrošači u ulicama Veternička i Bunatovačka i delovima ulica 29. novembra i Stojana Stanojevića – Vlade u Vučju, a od 10 do 15 časova i naseljena mesta: Aleksine, Pržojne, Lukačevo, Jezdine, Rajićevo, Krstićevo, Tegošnica, Strnjevo, Dobroviš, Donje Gare, Krečinove, Vus, Dobro Polje, Kozilo i Bistrica.

Izvodiće se radovi i na čišćenju rastinja zbog čega će bez električne energije, od osam do 15 časova, biti i meštani sela Predejane, Crvenog Brega i Novog Sela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo