DOČEK NOVE GODINE U LOZNIČKOM I ŠABAČKOM KRAJU: Veselo u domovima i kafanama

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

01. 01. 2024. u 13:00

U LOZNICI, kao i obično, za Novu godinu nije bilo organizovanog dočeka, ali su za sugrađane, od najmlađih do najstarijih, pripremljeni programi uočio dočeka i prvog dana 2024 godine. Ukrašen je čitav grad, pravci koji idu ka njemu, ali i većina mesta, od Banje Koviljače do Lešnice i drugih naselja.

ДОЧЕК НОВЕ ГОДИНЕ У ЛОЗНИЧКОМ И ШАБАЧКОМ КРАЈУ: Весело у домовима и кафанама

Foto:V.Mitrić

Najveći broj Lozničana i ljudi iz susednih mesta, dočekalo je Novu godinu u svojim domovima, uz praćenje TV programa, muziku sa elektronskih uređaja, dobru kapljicu i kvalitetan zalogaj. Na trpezama je bilo manje nego obično prasetina, čija cena neprestano raste, pa je kilogram uređene koštao i do 900 dinara, a pečenje  i do 2600 dinara. Pečenje je, u mesarama i pečenjarama, poksupelo skoro za 1000 dinara u odnosu na sredinu novembra, pred veliku slavu Aranđelovdan.

Veselo  je bilo i u restoranima, koji su organizovali doček, kao i hotelima, gde se cena, za veče, kretala od 4000 do 7000 dinara. U kafićima je, uglavnom, bio besplatan ulaz.Mnogi mladi su se organizovali, po stanovima, da dočekaju Novu godinu, jer su ocenili da je tako jeftinije i ništa manje loše, jer sami biraju društvo koje im odgovara,

Slično je bilo i u susednom Šapcu, koji je, pred Novu godinu, bio ukrašen lepše nego ikad. Veselo je bilo i u gradu i u susednim selima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!