KUPUJ DANJU , KUPUJ NOĆU: U Novom Sadu po 50. put priređena manifestacija Noćni bazar

J. S.

02. 09. 2023. u 11:35

ZAMENIK gradonačelnika Novog Sada Igor Crnobarac prisustvovao je u petak otvaranju jubilarnog 50. „Novosadskog noćnog bazara" koji se održava od 18.00 časova do ponoći na Ribljoj pijaci.

КУПУЈ ДАЊУ , КУПУЈ НОЋУ: У Новом Саду по 50. пут приређена манифестација Ноћни базар

Grad Novi sad

- Sa  ponosom ističemo da se on održava po 50. put i da je izrastao u manifestaciju od turističkog i privrednog značaja za Grad Novi Sad, ne samo prodajnog, nego i humanitarnog, edukativnog i zabavnog karaktera. Organizatorima čestitam jubilej, a Novosađanima još jedno prijatno druženje u komšijskom štimungu, i dok večeras po gužvi pijace tragamo za najboljim unikatnim proizvodima, osetimo jedinstveni, prepoznataljiv duh našeg grada - rekao je Igor Crnobarac.

Novosadski Noćni bazar od 2017. godine održava svakog prvog petka u mesecu. Koncept  podrazumeva rad sa malim proizvođačima iz cele Srbije, rukotvorcima i dizajnerima. Ova manifestacija beleži stalan rast, od 160 izlagača po događaju u 2017. godini, sve do 330 koliko ih ima danas,  uz veliko interesovanje Novosađana, koji je u velikom broju posećuju sa svojim porodicama.

- Uzbudljivo je ova kupovina u noćnim satima. I  prodavci i kupci , čini mi se, ljubazniji su u večernjim satima. Možda i zbog zbog toga što je kraj radne nedelje.Uglavnom,na tezgama dominiraju prehrambeni proizvodi  -kaže jedna Novosađanka, pasionirani  posetilac „Novosadskog noćnog bazara."

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo