ONKOLOGIJA POD NOVIM KROVOM: Važne izmene za pacijente u Loznici

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

10. 08. 2023. u 16:30

SVI delovi Službe onkologije Opšte bolnice u Loznici preseljeni su u novi, savremeni Hiruško ginekološki blok, saopštila je Dragana Mitrović, portarolka te ustanove, ističući da su, na novom mestu, Dnevna bolnica i bolesničke sobe.

ОНКОЛОГИЈА ПОД НОВИМ КРОВОМ: Важне измене за пацијенте у Лозници

foto v mitrić

To je, kako ističe, u skladu sa nastavkom podizanja standarda medicinske usluge, ali je izvesno da je menadžment doneo ovu odluku na preporuku ministarke zdravlja dr Danice Grujičić, koja je, pored drugih odeljenja i službi, posetila i ovo i kad je videla u kakvom je stanju izrazila je zabrinutost. Istovremeno je izjavila da onkološki pacijenti, "kojih je veliki broj, treba da dobiju novi dom".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima