DECA PIŠU ZA DEČJI OSMEH: Promocija knjige pesama novosadskih osnovaca u humanitarne svrhe

Lj.P.

01. 08. 2023. u 14:37

UČENICI osnovne škole u Novom Sadu napisali su knjigu pesama, koja će biti promovisana u četvrtak, 3. avgusta u 18 časova, u Njegoševoj 24 u Novom Sadu.

ДЕЦА ПИШУ ЗА ДЕЧЈИ ОСМЕХ: Промоција књиге песама новосадских основаца у хуманитарне сврхе

FOTO: Čepom do osmeha

Sav prihod od prodaje knjige biće usmeren Udruženju „Čepom do osmeha“ iz Novog Sada, kako bi obezbedili sredstva za kupovinu jednog od pomagala deci sa smetnjama u razvoju.

Iz Udruženja „Čepom do osmeha“ pozivaju sugrađane da dođu da se druže, a mladi pesnici će čitati svoje pesme, vodiće se kreativni razgovori, a imaće i gošću iznenađenja.

- Desetogodišnjaci su inspiraciju za svoja dela pronašli u pravim životnim vrednostima – navode u „Čepom do osmeha“. - U ovo vreme kada smo okruženi zaglušujućom bukom, obiljem sadržaja, informacija i dezinformacija, nameće se pitanje koliko smo zaboravili jednu od najvažnijih uloga, ulogu obrazovanja, odnosno školstva u jednom društvu. Dođite da podržite učiteljicu Milicu Mitrović Marić, koja kod svojih đaka uspela da probudi najnežnije emocije, podstakne kreativnost i stvori generaciju za bolje sutra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA NE PRAŠTA: Ovako je kažnjen Srbin koji je pokazao srednji prst pred milionskim auditorijumom