OBUKA ZA PISANJE BIZNIS PLANOVA U PARAĆINU: Prijavljivanje je u toku u Regionalnom inovacionom startap centru

Зорана Рашић
Zorana Rašić

14. 05. 2023. u 15:05

U GRADU na Crnici u toku je prijavljivanje za obuku za pisanje biznis planova, namenjenu svima koji su zainteresovani da uz ovaj svojevrsni uvod u svet preduzetništva sa uspehom zakorače u oblast poslovanja.

ОБУКА ЗА ПИСАЊЕ БИЗНИС ПЛАНОВА У ПАРАЋИНУ: Пријављивање је у току у Регионалном иновационом стартап центру

Foto: Fejsbuk/RISC Paraćin

Obuka je besplatna, a prijavljivanje je već počelo i traje do prvog juna putem imejl-adrese risc.paracin@gmail.com ili lično u prostorijama Regionalnog inovacionog startap centra (RISC) u Paraćinu u Ulici Svetog Save.

Organizator je RISC u saradnji sa Regionalnom agencijom za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja iz Kragujevca.

Kako je najavljeno, osnovni cilj ove obuke jeste da polaznici nauče samostalnu izradu biznis plana, odnosno ovladavanje veštinom njegovog kreiranja. Polaznicima će se pružiti savetodavna i informativna podrška kako bi saznali šta je sve potrebno da svoj poslovni poduhvat pretoče u poslovni plan.

Dvodnevna obuka biće sprovedena u junu nakon završetka prijavljivanja zainteresovanih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)