PODRŠKA POVREĐENOM PREDSEDNIKU OPŠTINE PARAĆIN: Oglasio se Opštinski odbor Srpske napredne stranke (FOTO)

Зорана Рашић
Zorana Rašić

26. 11. 2022. u 15:34

POVODOM teške saobraćajne nezgode koju je doživeo predsednik opštine Paraćin Vladimir Milićević, oglasio se saopštenjem Opštinski odbor Srpske napredne stranke iz tog grada, uz najvažniju informaciju da je Milićević sada stabilno.

ПОДРШКА ПОВРЕЂЕНОМ ПРЕДСЕДНИКУ ОПШТИНЕ ПАРАЋИН: Огласио се Општински одбор Српске напредне странке (ФОТО)

Foto Z. Rašić

- Poverenik OO SNS Paraćin, član GO SNS i predsednik opštine Paraćin Vladimir Milićević doživeo je saobraćajnu nezgodu noćas kada je na njega, na pešačkom prelazu, naleteo kombi bele boje. Nesavesni vozač kombija je pobegao sa lica mesta. Vladimir Milićević je sada stabilno i ima najbolju moguću negu od strane vrhunskih stručnjaka iz Kliničkog centra u Kragujevcu – kaže se u saoštenju, koje je objavljeno na društvenim mrežama.

Dalje se navodi da Opštinski odbor SNS u Paraćinu ima apsolutno poverenje u to da će nadležni organi brzo pronaći počinioca za kojim se intenzivno traga.

- Ceo Opštinski odbor je uz svog poverenika i predsednika opštine i njegovu porodicu u ovim teškim trenucima – navedeno je na kraju saopštenja objavljenog na „Fejsbuk“ stranici OO Srpske napredne stranke Paraćin, ispod kog su mnogi građani, u komentarima, iskazali predsedniku Milićeviću podršku i poželeli mu brz oporavak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a