U NEDELjU je opet zasijala sijalica u stanu junaka sa Košara Saše Stevanovića (45) iz Kruševca. U mraku je živeo osam godina.

Komentari (3)

Blue

02.08.2022. 13:29

Kakve su ovo gluposti? Znaci drzava mu je unistila zivot,nesposoban je da radi,napreduje i sad treba da se zahvaljuje sto opet ima struju. Za ovog coveka treba da se nadje trajno resenje,znaci da mu se dodeli penzija. Za godinu dana opet nece imati da plati struju,i sta treba narod da pomaze ?

Desko

02.08.2022. 15:12

Zar je moguće da se ovom čovjeku,junaku sa Košara događaju ove stvari u mojoj Srbiji.Gdje je vlast,gdje su ministri za socijalna i boračka pitanja,posljednja je bila Tepavčević,a pre Đorđević.Nadam se da takvi nikad više neće imati bilo koju funkciju u društvu-vlasti.Nije mandat da prođe 4 godine,mandat je da se što više uradi za građane,narod,glasače,za one koji vašu brigu i pomoć trebaju bezuslovno dobiti. Dok su se borili i ginuli bili su naš ponos i junaci,a kad im treba pomoći,nigdje države,još neki iz državne uprave i sabotiraju,prikriven dokument o otkupu stana jer je neko trebao da ga kupi za male pare,a Košara i ljudskost nikad nije ni imao. Hvala mojim “Novostima”što su ovim člankom obavijestili javnost i što smo čuli za ovaj slučaj,a naravno i humanitarnoj organizaciji”Graditelji mira” na dragocenoj i neophodnoj pomoći našem heroj.Ujedno,upućujem veliku kritiku svim državnim organima,koji imaju dodira za ovakve slučajeve,socijalnoj pomoći,Ministarstvu vojske,Ministarstvu za socijalnu pomoć i boračka pitanja,a naravno i svima nama koji smo zaboravili za solidarnost i za ljude u nevolji.