"VOLEĆE ONI NOVAKA ĐOKOVIĆA, ALI ZNATE KAD!" DŽon Mekinro sasuo u lice licemernog zapada - istinu

Filip Milošević

26. 05. 2024. u 19:56

Nekadašnji Američki teniser, Džon Mekinro, govorio je o ''ljubavi'' koju Novak dobija od navijača, te smatra da će ga ljudi tek zavoleti kada ode u penziju, pošto je kroz celu karijeru u ''senci'' Rodžera i Rafe

ВОЛЕЋЕ ОНИ НОВАКА ЂОКОВИЋА, АЛИ ЗНАТЕ КАД! Џон Мекинро сасуо у лице лицемерног запада - истину

Foto: Profimedia

Meni se uvek sviđao, ali Novaku nije lako, upoređuju ga sa Federerom i Nadalom, koje svi vole i teško je nositi se sa tim. Osim toga, on dolazi iz Srbije, a nekima je to bezveze. Puno je razloga, ima i taj razmetljivi stav. Ali, sve je to iskoristio kao motivaciju da bolje igra i više pobeđuje, što mu je najveći kvalitet, ne znam kako je to uspeo. Možda ga sad ne vole, ali za pet ili deset godina svi će ga voleti i govoriti kako im Novak nedostaje, pa eto, barem se tome može radovati“, rekao je Mekinro.

Smatra da Novaku na Rolan Garosu i nije toliko potreban trener.

- Ne znam gde je mentalno i da li mu treba trener, očigledno za Rolan Garosu ne treba. Sad igra samo na turnirima koje želi da osvoji, čini mi se da na ostalima nije bio dovoljno angažovan. Niko ne želi da gubi, ali on gleda širu sliku. Mislim da će uzeti novog trenera, ali ne znam ko će to biti. Da ga ja treniram, pre meča bih mu rekao „srećno“ i to je sve što treba od mene. Eventualno mu je potreban neko da ga drži fokusiranim i motivisanim, ne neko ko će da ga trenira. On sve pomno analizira, siguran sam da se iza kulisa nešto odvija što niko od nas ne zna. Možda je shvatio da zna više od trenera i da mu nije potreban - rekao je Mekinro.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REVANŠ ALBANCIMA OD GROBARA I DELIJA: Ovo se na EURO 2024 desilo dan nakon što se veličala velika Albanija (FOTO)