ITALIJAN UVEŽBAVAO NOVAKA: "Novosti" na treningu prvog reketa sveta - Đoković opet oduševio publiku

Nastavljaju se pripreme Novaka Đokovića za pohod na odbranu titule u Parizu.

ИТАЛИЈАН УВЕЖБАВАО НОВАКА: Новости на тренингу првог рекета света - Ђоковић опет одушевио публику

Foto: Goran Čvorović

U nedelju je ponovo trenirao na kompleksu Rolan Garosa, ovoga puta na terenu broj 4. S druge strane mreže bio je Italijan Flavio Koboli (56. ATP).

Uvežbavani su svi segmenti igre, a dosta pažnje posvećeno je servisima. Novak je i ovoga puta bio pod budnim okom fizioterapeuta Miljana Amanovića i kondicionog trenera Gebharda Fila Griča. Treniralo se punih sat i po, dok je s neba tukla vrelina.

Delovao je Novak rasterećeno, ali skoncentrisano. Razmene su bile čvrste, a publika, koja se tiskala na tribinama, umela je, po običaju, egzibicione poteze da nagradi pljeskom. Između dvojice sparing partnera verbalne razmene su, naravno, vođene na italijanskom jeziku koji Nole odlično govori. Na kraju Novakovog treninga ništa se ne menja – bar još petnaestak minuta ostao je strpljivo ostavljajući potpise na kačketima i svemu drugom prikladnom što se u tom trenutku nađe pri ruci.   

Kuriozitet je što će svoj prvi meč Koboli odigrati protiv našeg Hamada Međedovića, a upravo je Hamad, dan ranije, takođe trenirao s Novakom. Prvi reket sveta tako je, uz svoje uigravanje, posredno, pripremao i ovu dvojicu tenisera za njihov prvi duel koji će biti održan u utorak, baš kada i Novak izlazi na teren u prvom kolu protiv Francuza Erbera.

Foto: Goran Čvorović

 

Foto: Goran Čvorović

 

Foto: Goran Čvorović

 

Foto: Goran Čvorović

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)