NOVAK NA POPRAVNOM: Đoković prvog dana Rolan Garosa igrao "meč za treće mesto" na turniru u Ženevi

Novosti online

26. 05. 2024. u 13:47

Novak Đoković je ispao u polufinalu turnira "ATP Ženeva open" od Tomaša Mahača, a po dolasku u Pariz "odigrao" je nešto što bi se u šali moglo nazvati "meč za treće mesto" švajcarskog nadmetanja.

НОВАК НА ПОПРАВНОМ: Ђоковић првог дана Ролан Гароса играо меч за треће место на турниру у Женеви

FOTO: Tanjug/AP

Podsetiom, u Ženevi je najpre Tomaš Mahač pobedio Novaka Đokovića, da bi potom Kasper Rud, uz spasavanje meč lopte, i gubljenja sa tri gema zaostatka u odlučujućem setu, savladao Fabija Kobolija u drugom polufinalu.

Rud i Mahač su potom odigrali malo manje zanimljivo finale, a danas, u Parizu, Nole i Italijan su se sastali.

I "odigrali meč za 3. mesto turnira u Ženevi" - jer su, kao poražen polufinalisti tog nadmetanja, danas odmeravali snage na zajedničkom treningu na pariskoj šljaci.

Podsetimo, dok je Nole ovih dana igrao u Švajcarskoj, više nego zanimljiv žreb za Rolan Garos je obavljen, a upravo tamo je najbolji teniser sveta stigao posle šok-poraza od Mahača.

Ako vas tenis zanima, a naročito šta u njemu radi Novak Đokovićpratite sve o tome na sportskim stranicama "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)