ĐOKOVIĆ TRENIRAO U PARIZU: S druge strane mreže - Međedović, ali mnogi pričaju o susretu Novak - Nadal (VIDEO)

Pojavio se Novak Đoković u subotu predveče na treningu na Centralnom terenu "Filip Šatrije" na Rolan Garosu i pre zakazanog termina, željan da oseti parisku šljaku pred početak grend slema na kome juri 25. titulu.

ЂОКОВИЋ ТРЕНИРАО У ПАРИЗУ: С друге стране мреже - Међедовић, али многи причају о сусрету Новак - Надал (ВИДЕО)

Foto: Goran Čvorović

Neposredno pre njega trenirao je Rafel Nadal, pa je to bila prilika da se dva teniska titana srdačno pozdrave i zagrle u prolazu.

Usledio je zatim Novakov trening, a s druge strane mreže stajao je Hamad Međedović. Bio je tu, naravno, i Viktor Troicki, pa je sve dobilo okvire lepog druženja sunarodnika, ali i napornog rada. S Novakom su bili i fizioterapeut Miljan Amanović i kondicioni trener Gebhard Fil Grič.

Otpevali su Novaku sa tribina i rođendansku pesmu s nekoliko opravdanih dana zakašnjenja, pozdravljali aplauzima dobre udarce, skandirali kao da je reč o pravom meču. Bilo je tu mnogo naših navijača. Sa srpskom zastavom došla je i Mona, Libanka, doktorant građevine iz Pariza.

Na kraju je žestoko prštala šljaka, na zadovoljstvo publike. A posle treninga, zna se: boćanje. Izgubio je Hamad, pa je morao okrenut leđima da prima udarce lopticama koje su slali njegovi raspoloženi prijatelji. Usledilo je, zatim, po običaju, dugo Novakovo davanje autograma i slikanje selfija, na radost klinaca iz celog sveta.

Foto: Goran Čvorović

Novak Đoković i Hamad Međedović

Foto: Goran Čvorović

Provera poena

Foto: Goran Čvorović

Libanka Mona

Foto: Goran Čvorović

Boćanje

Foto: Goran Čvorović

Novak na treningu

Foto: Goran Čvorović

Jagma za potpisima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REVANŠ ALBANCIMA OD GROBARA I DELIJA: Ovo se na EURO 2024 desilo dan nakon što se veličala velika Albanija (FOTO)