A POSLE RASKIDA: Stefanos Cicipas ima devojku! Šta mislite, odakle je?

Novosti online

25. 05. 2024. u 19:30

Grčki teniser Stefanos Cicipas uplovio je, iznova, u ljubavne vode.

А ПОСЛЕ РАСКИДА: Стефанос Циципас има девојку! Шта мислите, одакле је?

FOTO: Tanjug/AP

I to posle jedne kraće pauze.

Jedan od najuspešnijih sportsta Grčke je, podsetimo, od 2019. do 2022. bio u vezi sa Teodorom Petalas, koja je živela i radila u Njujorku, gde je završila osnovne studije umetnosti, a master rad odbranila na projektnom menadžmentu i tehnologiji. Stefanosa je upoznala pre nego što je počela da radi u modnoj industriji, u Njujorku, tokom studentskih dana. 

Međutim, njihova trogodišnja veza je bila okončana, Cicipas je više od pola godine bio bez devojke, ali novu potom nije dugo krio:

U pitanju je bila njegova koleginica, teniserka Paula Badosa.

Njih dvoje su se fotografisali zagrljeni, a Grk je to prošlog juna objavio na društvenim mrežama: 

Međutim, ta romansa je ovog proleća okončana, na žalost mnogih ljubitelja i Cicipasa i Badose, a naročito onih kojima su baš njih dvoje, kao par, bili simpatični.

Pa opet, ovog vikenda, sve te ljubitelje kombinacije #Cicidosa, kako su postali poznati, obradovala je najnovija vest:

Paula Badosa i Stefanos Cicipas su se pomirili i ponovo se zabavljaju.

- Da, zajedno smo! - otkrio je grčki teniser, dodajući:

- Objasniću zašto neki ljudi izmišljaju različite priče o nama. Nije da marim za to, ali mislim da drugi ne treba takvim stvarima da se bave. Niti je Paula uradila nešto loše (zbog čega smo raskinuli), niti sam ja uradio nešto tako. Bilo nam je teško (u vezi na daljinu) a pritom sam ja prolazio i kroz neke (lične) teške momente. Rekao bih da nisam to najbolje podneo (ili "nisam se najbolje ponašao tada"), jer sam osećao pritisak ATP turneje, mog posla. Delovala mi je ta kombinacija (lični i profesionalni život) kao da treba planinu da savladam i rešio sam da uzmem predah. Ali, posle dve, tri nedelje, shvatio sam da je ona upravo ona osoba koja me je mnogo podržavala i kada je pokušala da me nagovori na jedan sastanak, shvatio sam koliko snažnu ljubav imamo jedno za drugo.

Tome je grčki as dodao i sledeće:

- Shvatio sam da je ova moja veza sa Paulom potpuno drugačija od bilo koje druge veze iz moje prošlosti, osećam da je ona "moja osoba", razumemo se u potpunosti. A to dodaje posebnu vrednost svemu i želim je uz sebe što je češće moguće. Tako da... da, ponovo smo zajedno i u odličnoj smo formi!

Badosa (26) je godinu dana starija od svog dečka, reprezentativka je Španije i 2022. je dostigla svoju najbolju poziciju na VTA listi, kada je u aprilu 2023. bila druga. Osvojila je tri titule u profesionalnoj konkurenciji, a na grend slemovima je najdalje dogurala 2021. na Rolan Garosu, domogavši se četvrtfinala.

Pre Cicipasa, Badosa se zabavljala sa kubanskim foto-modelom i glumcem Huanom Betankurom, ali za razliku od njega - tada nije pravila zajednički nalog na društvenim mrežama, kao što sada postoji "Cicidosa" na kome se mogu videti i sledeće scene:

Inače, Stefanos Cicipas je 9. nosilac na Rolan Garosu, prvi rival mu je Marton Fučović, a prođe li u drugo kolo, možda bude igrao protiv Lasla Đerea, čije je uvodni rival Danijel Altmajer.

Ako vas tenis zanima, pa i ono što Novak Đoković u njemu radi, pratite vesti o tome na sportskim stranicama "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: "KOSOVO JE SRBIJA!" Srbi u Parizu burno slavili titulu Novaka Đokovića na Rolan Garosu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REVANŠ ALBANCIMA OD GROBARA I DELIJA: Ovo se na EURO 2024 desilo dan nakon što se veličala velika Albanija (FOTO)