OLGA DANILOVIĆ SJAJNA U KVALIFIKACIJAMA: Srpska teniserka u glavnom žrebu Madrida

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

23. 04. 2024. u 15:39

SRPSKA teniserka Olga Danilović plasirala se u glavni žreb turnira u Madridu, pošto je u drugom kolu kvalifikacija pobedila Nemicu Jule Nimajer sa 6:4, 6:4.

ОЛГА ДАНИЛОВИЋ СЈАЈНА У КВАЛИФИКАЦИЈАМА: Српска тенисерка у главном жребу Мадрида

Foto: EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT

Odlično je meč počela 122. na VTA listi, napravila je dva brejka i došla do prednosti od 3:0. Ipak, podigla je nivo igre 111. teniserka sveta i vratila je oba brejka.

Nije to pokolebalo Danilovićevu koja je u devetom gemu opet oduzela servis protivnici i potom je uspela da odservira za vođstvo.

Drugi set je bolje otvorila Nemica, povela je sa 1:3, ali je Olga uspela da napravi dva brejka i trijumfuje posle jednog sata i 39 minuta.

Još uvek nije poznato ko će biti prva protivnica srpske teniserke u Madridu, no svakako da plasman u glavni žreb velikog turnira mnogo znači, posle poraza na startu Saragose.

BONUS VIDEO: Novak Đoković o tome zašto je Nikola Pilić važan za njega, a zašto za Srbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)