SREĆA PRATI HRABRE: Umesto na operaciju, Mari može da krene sa pripremama za Olimpijske igre

Novosti online

17. 04. 2024. u 09:00

Britanski teniser Endi Mari ne odustaje od tenisa i to je prelepo videti, ali nekada se stiče utisak da se muči na teniskim terenima.

СРЕЋА ПРАТИ ХРАБРЕ: Уместо на операцију, Мари може да крене са припремама за Олимпијске игре

FOTO: Tanjug/AP

U Majamiju je nedavno doživeo tešku povredu, ali nije želeo da se povuče sa terena, već je igrao do kraja meča.

Time je možda i pogoršao stanje svog levog članka, a opšte je poznato da je u poslednjih nekoliko godina češće bio na pauzi zbog operacija i oporavka, nego na terenu. Kako stvari stoje, izgleda da je ovog puta imao više sreće, pa neće morati na operaciju.

FOTO: Tanjug/AP

Mari je jedan od retkih sportista koji se vratio nakon operacije kuka, pa sada igra sa veštačkim, a nedavno je nosio čizmu zbog problema sa zglobom.

- Poslednje vesti kažu da je sada skinuo zaštitnu čizmu i da neće morati na operaciju članka. Proces oporavka teče dobro i nada se da bi uskoro opet mogao na teren. Doduše, trenutno ne može da saopšti kada bi mogao da se vrati takmičenju - objavio je njegov portparol.

Velika je sreća što neće biti podvrgnut novoj operaciji, naročito što ima veliku želju da učestvuje na Vimbldonu i Olimpijskim igrama, a velika je verovatnoća da će se nakon tih takmičenja penzionisati.

BONUS VIDEO Novak Đoković o tome zašto je Nikola Pilić važan za njega, a zašto za Srbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?