RUSKA OSVETA, UZ VELIKI IZLIV BESA: Danil Medvedev konačno eliminisao rivala koji ga je pobeđivao od Roterdama 2019. (VIDEO)

Novosti online

10. 04. 2024. u 16:25

​Danil Medvedev nema baš mnogo suparnika od kojih je više puta izgubio nego što je ishod bio drugačiji, a od danas je na toj listi - jedno ime manje.

РУСКА ОСВЕТА, УЗ ВЕЛИКИ ИЗЛИВ БЕСА: Данил Медведев коначно елиминисао ривала који га је побеђивао од Ротердама 2019. (ВИДЕО)

Screenshot / TennisTV

Gael Monfis je do ove srede imao više pobeda nad pomenutim Rusom nego poraza od njega, a od 10. aprila 2024. je nerešeno, 2:2.


Naime, na mastersu u Monte Karlu, Medvedev se domogao osmine finala savladavši Francuza posle prilično interesantnog meča - rezultat je glasio 6:2, 6:4.


Nakon što je ruski teniser osvojio poslednja četiri gema uvodne deonice, Monfis je zaigrao daleko bolje i, povevši sa 4:1, podsetio kako je to i u Roterdamu 2019. i u Indijan Velsu 2022. pobeđivao ovog suparnika.


Ipak, četvrti sa ATP liste nije dozvolio da ga 40. teniser sveta savlada treći put u nizu - Danil Medevedev je ponovo napravio veliku seriju, ovoga puta od pet uzastopno osvojenih gemova, i prošao dalje.

A učinio je to uz jedan izliv besa. 

Naime, iako mu se sudija izvinjavao ("žao mi je ako sam pogrešio"), Rus se sa tim stavom nije mirio, govoreći "Šta ja imam od toga, izgubio sam gem!" i udarajući u "krov" stolice za kojom je sedeo:


Njegov naredni rival biće sunarodnik, 15. nosilac Karen Hačanov, koji je Argentinca Serundoloa pobedio posle preokreta sa 4:6, 6:4, 6:3.

Kada igra Novak Đoković?


Novak Đoković je saznao s kim igra u trećem kolu, a dobio je priliku za veliku "osvetu", ali još uvek ne zna kada će tačno na teren.

Jedino što se u trenutku objavljivanja ove vesti zna - to je da će Nole na teren u četvrtak.

Ako vas Novak Đoković zanima, a i sve što se tenisa tiče, pratite vesti o tome na sportskim stranicama "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

 

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)