"SAMO DA NE BUDE ONAKO!" Novak Đoković je ovako reagovao na pobedu na startu mastersa u Monte Karlu

Novosti online

09. 04. 2024. u 17:45

Najbolji teniser sveta Novak Đoković savladao je ruskog tenisera Romana Safiulina u drugom kolu mastersa u Monte Karlu, a nakon meča rekao je da je jako zadovoljan i da bi voleo da nastavi u ovakvom ritmu.

САМО ДА НЕ БУДЕ ОНАКО! Новак Ђоковић је овако реаговао на победу на старту мастерса у Монте Карлу

Foto: Profimedia

Đoković je fantastičnom igrom prošao u treće kolo mastersa u Monte Karlu, a neposredno posle meča je pohvalio protivnika, ali i izjavio da se nada da neće biti kao prošle godine.

 - Vrlo sam zadovoljan. I ove delove meča koje sam izgubio, imao sam brejk lopte. Jako dobar meč s obzirom da je prvi na šljaci ove sezone. Nadam se da neće biti kao prošle godine, tada sam dobro počeo pa izubio u sledećem kolu. Odmoriću se dobro, pa idemo dalje - rekao je najbolji teniser sveta.

Na pitanje kako se oseća u fizičkom smislu odgovorio je ovako:

- Sjajno stvarno, osećam se fantastično i u stanju sam da se takmičim idalje. U stanju smo i ja i moje telo i želim da nastavim još da se takmičim - zaključio je Đoković.

Srpski teniser će u trećem kolu igrati protiv boljeg iz duela Artur Fil - Lorenco Museti.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave